Vertrek naar Roemenië

Zaterdag morgen 25 april zijn we vertrokken naar Roemenië om al onze kledingpakket weer te vedelen. Zaterdag avond stonden er 200 kinderen in Valchid te wachten op hun pakket.

In dit kort filmpje zie een paar kinderen die hun pakket hebben ontvangen met hun snoepzak. Wat zijn deze kinderen altijd weer blij met hun pakket en natuurlijk met hun snoepzak.

Laden van de vrachtwagen

Terwijl de laad ploeg de vrachtwagen aan het laden is, zijn de dames nog bezig om de laatste pakketten klaar te maken.

Pakketten samenstellen in Schaijk
Pakketten samenstellen in Schaijk

Deze keer hebben we ook veel levensmiddelen bij. Iedere keer weer als we in Roemenië zijn komen we bij gezinnen die dagen niets te eten hebben. Dit is bij ons haast niet voor te stellen.

We houden jullie verder op de hoogte hoe het deze week weer verloopt.

Coolen expertise

Bij deze willen wij Coolen Expertise bedanken voor het sponseren van de kosten van onze laatste vracht. Wij kunnen regelmatig een beroep doen op Coolen Expertise. De laatste jaren heeft Coolen Expertise ons al met vele projecten financieel ondersteunt. Anton Coolen die regelmatig met ons mee reist naar Roemenië ziet wat daar voor een verschrikkelijke armoede en ellende is, dit heeft hem erg aangegrepen.

Coolen Expertise bedankt.

Snoepzakken klaar

De snoepzakken zijn klaar
De snoepzakken zijn klaar

Jose heeft de Snoepzakken alweer klaar voor deze reis, meer als 700 stuks. Jose ook nu weer bedankt, we zullen volgende week mooie foto’s maken van de kinderen met hun Snoepzakken.

Groetjes en bedankt van het hele team uit Schaijk.