Transport van 25-01-2021

Het transport is heel goed verlopen. Dinsdagavond 26-01-2021 zijn de goederen al bij Asociatia Caritas Catolica gelost. Woensdagmorgen zijn wij na het ontbijt bij Jannie vertrokken naar huis. Grens geen problemen, zodat we al weer vroeg in Gasthof Birgl waren. Terug geladen in Oostenrijk en vrijdagmiddag weer terug.

Wij danken de donateurs Wim, Michiel, Piet en Hans voor de gulle giften en de sponsor TS Trucks BV uit Oisterwijk die een aanmerkelijk deel van de transportkosten voor hun rekening hebben genomen.

Op onderstaande foto’s is het begin van de verdeling van de goederen te zien.

Vertrek vrachtwagen op 25 januari 2021

Het is dan zover. Alles is geregeld voor vertrek naar Roemenië. De goederen die verdeeld moeten worden zijn al toegezegd aan de ontvangers, die ze direct komen ophalen. We kunnen daarom op één plaats alles lossen. De naaimachines met toebehoren gaan naar Janny. Zoals het er nu voorstaat gaat Janny mensen helpen om eigen kleding te naaien. Lappen stof te over en garens eveneens. Fijn dat we dat weer voor de hulpbehovenden kunnen doen. We danken dan ook de donateurs die de goederen hebben aangeleverd en vooral de mensen uit de regio Schaijk die ons niet zijn vergeten. Verder danken wij de sponsor die de transportkosten voor zijn rekening neemt. Fijn dat het zo geregeld is. Wij hopen dat het weer een beetje meezit tiijdens de reis. We zullen van de aflevering van de goederen foto’s op deze website publiceren.

Groeten vanuit het bestuur van Stikaro.