Alweer een volle bak

Maandag 31-05-2021 vertrekken Hans en Lies weer met een (klein =40m3) vrachtwagentje naar Roemeniƫ om daar weer een aantal mensen blij te maken met de door u gedoneerde spullen. Zij gaan er weer voor zorgeen dat het op de juiste plaats terecht komt. Wat is het toch fijn om dit te kunnen doen.

Inmiddels hebben we ook een nieuwe uitdaging. Voor een project gaan wij, in combinatie met andere stichtingen, een rolstoelbus ter beschikking stellen. Zoals u zult begrijpen zijn die niet goedkoop. Wij willen deze rolstoelbus in optimale staat afleveren. Elke donatie is daarom welkom op NL 39 RABO0143134590 tnv Stichting Kansarmen Roemeniƫ. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Overlijden bestuurslid Piet van Rossum

Lieve mensen,

Op 8 mei 2021 hebben wij afscheid moeten nemen van ons bestuurslid Piet van Rossum. Piet was al enige tijd ernstig ziek en heeft daarvoor kuren moeten ondergaan. Dat leek allemaal goed te gaan. Uitslagen van onderzoeken stemden daarin zeer positief, totdat…. Piet zonder enige reden viel en na huisartsen bezoek op 17-04-2021 met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis. Dinsdag 20-04-2021 kreeg hij te horen dat onderzoeken hebben uitgewezen dat hij een tumor in zijn hoofd had. Piet heeft de strijd nog aangebonden. Helaas heeft dat niet mogen helpen. Wij wensen Mieke, familie en trouwe frienden van de familie heel veel sterkte toe met dit verlies.