Goederen voor humanitaire hulp

Gelukkig blijven jullie goederen aanbieden voor de kansarmen en/of minderbedeelden. Wekelijks krijgen wij daarover verscheidene telefoontjes. Hoe lief ook bedoeld: op de vraag wie zij de kleding willen geven wordt vaak de naam van onze oud voorzitter genoemd. Blijkbaar is deze niet zo goed bereikbaar.

Om in de toekomst die vraag te ontwijken het volgende:

Voor degene die goederen aan STICHTING KANSARMEN ROEMENIË (Stikaro) wil doneren kunnen bellen of een SMS sturen naar 0613135865. Op dit moment zijn wij, in de directe omgeving van Schaijk, naarstig op zoek naar een kleine ruimte waar deze mensen hun goederen af kunnen geven. Grotere partijen worden rechtstreeks opgehaald met de, ter beschikking staande, vrachtwagen. Gezien de huidige hoeveelheid goederen die we al hebben is een reis in februari/maart 2021 gepland.

Voor degene die de goederen aan de nieuwe stichting van onze oud voorzitter wil doneren graag bellen naar 0653846562 en/of 0615358855.

Verder is Stikaro op zoek naar bestuursleden in de directe omgeving van Schaijk. Het zou natuurlijk prachtig zijn als er zich een jong fris bestuur zou willen inzetten voor dit mooie vrijwilligerswerk.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking en blijf gezond in deze vervelende coronatijd.

Groet van het bestuur van Stikaro