De rolstoelbus en andere projecten

Het is dit jaar alweer de derde keer dat we terug zijn uit Roemenië. Het was een bijzondere reis en we hebben weer drie van onze projecten blij kunnen maken. We danken de gulle donateurs en de prettige samenwerking met Stichting Schagen-Roemenië die de aankoop van de rolstoelbus mogelijk hebben gemaakt. Voor alle andere goederen danken we jullie ook. Het schenken van de rolstoelbus aan het tehuis voor zwaar meervoudig gehandicapte kinderen en het huis van begeleid wonen was voor ons wel een ‘hoogtepunt’.

Een ‘hoogtepunt’ omdat wij vanaf september 2018, als stichting en als bestuur in een negatief daglicht zijn geplaatst door een “boegbeeld” en een arrogante sponsor. Wij hebben ons door alle negativiteit niet laten beïnvloeden en hebben onze eigen weg bewandeld. Voor het resultaat zie de foto’s.

Op naar de volgende projecten, nl. een 8 pits gasstel voor een bejaardenhuis in Marghita en een complete keuken voor de woonvorm begeleid wonen in Cristuru Secuiesc. Doen jullie weer mee????

Wat een mooi resultaat

Het is door alle gulle giften gelukt om de rolstoelbus voor het tehuis met zwaar meervoudig gehandicapte kinderen en de clienten van de woonvorm aan te schaffen. Zaterdag nog wat onderhoud aan de rolstoelbus en nog laden met kleding e.d. Op maandag 27 september vertrekken we ermee naar Roemenië. Van de aflevering in Roemenië zullen we na terugkeer een verslag met foto’s publiceren. Heel veel dank voor dit mooie resultaat.

Vervangen 8 pits Horeca gasstel

Voor het bejaardenhuis en de afhaal van maaltijden voor de kansarmen zijn wij op zoek naar een goed functionerend 8 pits gasstel. Dit ter vervanging van het huidige gasstel (zie foto). Mocht u iets weten laat het ons dan weten via stikaro2019@gemail.com of 0613135865. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Alweer een volle bak

Maandag 31-05-2021 vertrekken Hans en Lies weer met een (klein =40m3) vrachtwagentje naar Roemenië om daar weer een aantal mensen blij te maken met de door u gedoneerde spullen. Zij gaan er weer voor zorgeen dat het op de juiste plaats terecht komt. Wat is het toch fijn om dit te kunnen doen.

Inmiddels hebben we ook een nieuwe uitdaging. Voor een project gaan wij, in combinatie met andere stichtingen, een rolstoelbus ter beschikking stellen. Zoals u zult begrijpen zijn die niet goedkoop. Wij willen deze rolstoelbus in optimale staat afleveren. Elke donatie is daarom welkom op NL 39 RABO0143134590 tnv Stichting Kansarmen Roemenië. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.