De rolstoelbus en andere projecten

Het is dit jaar alweer de derde keer dat we terug zijn uit Roemenië. Het was een bijzondere reis en we hebben weer drie van onze projecten blij kunnen maken. We danken de gulle donateurs en de prettige samenwerking met Stichting Schagen-Roemenië die de aankoop van de rolstoelbus mogelijk hebben gemaakt. Voor alle andere goederen danken we jullie ook. Het schenken van de rolstoelbus aan het tehuis voor zwaar meervoudig gehandicapte kinderen en het huis van begeleid wonen was voor ons wel een ‘hoogtepunt’.

Een ‘hoogtepunt’ omdat wij vanaf september 2018, als stichting en als bestuur in een negatief daglicht zijn geplaatst door een “boegbeeld” en een arrogante sponsor. Wij hebben ons door alle negativiteit niet laten beïnvloeden en hebben onze eigen weg bewandeld. Voor het resultaat zie de foto’s.

Op naar de volgende projecten, nl. een 8 pits gasstel voor een bejaardenhuis in Marghita en een complete keuken voor de woonvorm begeleid wonen in Cristuru Secuiesc. Doen jullie weer mee????