Vertrek fietstocht

Na een jaar voorbereiding, vele vergaderingen, veel trainen en nog enkele tegenslagen etcetera zijn de fietsers zondagmiddag 15 augustus rond 16:00 uur eindelijk vertrokken.

48 uur voor vertrek vrijdag middag 13 augustus kwam Chris van de Linden ons onverwachts vertellen niet mee te fietsen. Chris durft uiteindelijk de zware fietstocht toch niet aan.

Al ons werk zou voor niets zijn geweest als Gerrit ( 68 jaar ) niet had gezegd dan ga ik alleen. Ons stond niets anders te doen dan binnen 24 uur een andere renner te zoeken zodat Gerrit niet alleen die barre tocht zou moeten fietsen.

Dit was eigenlijk een onmogelijke taak, de renners die wij hier over benaderde waren heel enthousiast maar konden onmogelijk zonder voorbereiding drie weken van huis.

Uiteindelijk hebben we toch een paar renners gevonden die de eerste week mee fietsen, zij fietsen mee tot Wenen in Oostenrijk.

De nieuwe renners zijn Nico Boeijen geboren in Schaijk en nu wonend in Odiliapeel 62 jaar oud, de tweede renner is Rinus Rankenberg uit Odiliapeel en is 60 jaar oud.

Nico en Rinus zijn twee goede fiets maten van Gerrit die in het verleden al vele kilometers gefietst hebben